WEKO3
アイテム
Colonic fermentation of water soluble fiber fraction extracted from sugarcane (Sacchurum officinarum L.) bagasse in murine models
https://obihiro.repo.nii.ac.jp/records/4374
https://obihiro.repo.nii.ac.jp/records/4374a6b9768e-bdc6-4c89-b1c2-fc875e4dc357
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
fulltext (778.4 kB)
|
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-06-13 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Colonic fermentation of water soluble fiber fraction extracted from sugarcane (Sacchurum officinarum L.) bagasse in murine models | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Gut microbiota | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | In vivo colonic fermentation | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Mucin | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Short chain fatty acids | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Sugarcane bagasse | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | Xylo-oligosaccharides | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||
著者 |
Pelpolage, Samanthi
× Pelpolage, Samanthi× Goto, Yuka× Nagata, Ryuji× 福間, 直希× Furuta, Toma× Mizu, Masami× 韓, 圭鎬
WEKO
30
× 福島, 道広
WEKO
21
|
|||||||||||||
書誌情報 |
en : Food Chemistry 巻 292, p. 336-345, 発行日 2019-09-15 |
|||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 03088146 | |||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||
収録物識別子 | AA00649137 | |||||||||||||
PubMed番号 | ||||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||||
識別子タイプ | PMID | |||||||||||||
関連識別子 | 31054683 | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | info:doi/10.1016/j.foodchem.2019.04.063 | |||||||||||||
権利 | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
権利情報 | This accepted manuscript is licensed under the terms of the Creative Commons Attribution Non-Commercial No Derivatives (by-nc-nd) License. <http://creativecommons.org/lisenses/by-nc-nd/4.2/> | |||||||||||||
フォーマット | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||||||||||
日本十進分類法 | ||||||||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||||||||
主題 | 498 |