WEKO3
アイテム
Preservative properties and processing methods of milk
https://obihiro.repo.nii.ac.jp/records/3186
https://obihiro.repo.nii.ac.jp/records/318638070a8f-1d3e-4d7d-bb1f-3a23217d8a9c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
A20081121.pdf (369.9 kB)
|
|
Item type | 図書の一部 / Book(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2008-11-21 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Preservative properties and processing methods of milk | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_2f33 | |||||
資源タイプ | book | |||||
著者 |
有賀, 秀子
× 有賀, 秀子 |
|||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | At head of title: Asia and the Pacific Programme of Educational Innovation for Development | |||||
図書名 | ||||||
収録物名 | Processing and Preservation of Protein-Rich Food : Obihiro Asia and the Pacific Seminar on Education for Rural Development (OASERD) | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine | |||||
開始ページ | ||||||
開始ページ | 86 | |||||
終了ページ | ||||||
終了ページ | 93 | |||||
出版年月日 | ||||||
日付 | 1990 | |||||
日付タイプ | Issued | |||||
書誌レコードID | ||||||
関連タイプ | isPartOf | |||||
識別子タイプ | NCID | |||||
関連識別子 | BA13202431 | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
日本十進分類法 | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 648.1 |