WEKO3
アイテム
Meat Processing and Meat Preservation
https://obihiro.repo.nii.ac.jp/records/3185
https://obihiro.repo.nii.ac.jp/records/31856bf49183-56cc-4b9d-8473-3438ba9a8e46
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
M081027-2.pdf (669.6 kB)
|
|
Item type | 図書の一部 / Book(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2008-10-27 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Meat Processing and Meat Preservation | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_2f33 | |||||||||
資源タイプ | book | |||||||||
著者 |
三上, 正幸
× 三上, 正幸
WEKO
140
|
|||||||||
図書名 | ||||||||||
収録物名 | Processing and Preservation of Protein-Rich Food : Obihiro Asia and the Pacific Seminar on Education for Rural Development (OASERD) | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine | |||||||||
開始ページ | ||||||||||
開始ページ | 74 | |||||||||
終了ページ | ||||||||||
終了ページ | 85 | |||||||||
出版年月日 | ||||||||||
日付 | 1990 | |||||||||
日付タイプ | Issued | |||||||||
書誌レコードID | ||||||||||
関連タイプ | isPartOf | |||||||||
識別子タイプ | NCID | |||||||||
関連識別子 | BA13202431 | |||||||||
権利 | ||||||||||
権利情報 | Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine | |||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf |