Item type |
学術雑誌論文 / Journal Article(1) |
公開日 |
2007-08-06 |
タイトル |
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タイトル |
Selection of lactic yeast producing glucosylceramide from cheese whey |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
eng |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Glucosylceramide |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Steryl glucoside |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Cheese whey |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Kluyveromyces lactis var |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
lactis |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
journal article |
著者 |
Sugai, Michiko
Takakuwa, N
Ohnishi, Masao
Arai, Ikichi
Urashima, Tadasu
Oda, Yuji
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
From 2150 isolates from raw milk and milk products, yeast strains were surveyed to produce glucosylceramide from cheese whey. Most of the 54 strains that had accumulated a detectable amount of glucosylceramide were identified as Kluyveromyces lactis var. lactis. The cells of K. lactis var. lactis strain M-11 derived from domestic raw milk accumulated glucosylceramide 2.5-fold higher than K. lactis var. lactis NBRC 1267, the reference strain selected from the culture collections. Strain M-16 of K. lactis var. lactis derived from the same origin was found to synthesize a considerable amount of steryl glucoside in addition to glucosylceramide. Sequence analysis of ribosomal DNA intergenic spacer two regions revealed that strains M-11 and M-16 were diverged from a type strain of K. lactis var. lactis in the same species. |
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言語 |
en |
書誌情報 |
en : Bioresource Technology
巻 98,
号 18,
p. 3643-3646,
発行日 2007-12
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出版者 |
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出版者 |
Elsevier |
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言語 |
en |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
PISSN |
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収録物識別子 |
09608524 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AA10838373 |
権利 |
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言語 |
en |
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権利情報 |
Elsevier |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
日本十進分類法 |
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主題Scheme |
NDC |
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主題 |
648.1 |